Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri derslerde aldığı kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmelerini sağlamak üzere bir etkinlik düzenledi.
Öğrencilerin iletişim becerileri kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, mesleklerini her yönüyle tanımalarını, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını ve farkındalıklarının artmasını sağlamak üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, Bolu İŞKUR Müdürlüğü ile Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği altında 20 Mart 2019 tarihinde “Turizmde İstihdam ve Kariyer Günü” isimli etkinliği Bolu Gölköy Kampüsü Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini duyurdu.
Etkinlikte sektör ve öğrenci buluşmasını sağlayarak sektörün aradığı nitelikli insan kaynağı ihtiyacına cevap verilmiş olacağı, turizm işletmelerinin gerçekleştireceği bu büyük buluşmada öğrencilerin staj ve iş bulmalarının kolaylaşacağı açıklandı.
Etkinlik kapsamında Turizm İşletmeciliğinde Kariyer Gelişimi ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında Kariyer Gelişimi isimli iki ayrı panel düzenleneceği belirtildi.
(B.A)
Kaynak: www.ajanda.ibu.edu.tr
- Haberleri kaçırmamak için sayfamızı takip edin: www.facebook.com/turizmavrupa