Türk Hava Yolları yetkilileri, Şanlıurfa’ya uçuş sefer sayılarının artıracaklarını açıkladı.
Şanlıurfa’ya düzenlenen uçak seferi sayılarının artırılması ve uçuş saatlerinin iyileştirilmesi için THY yetkilileri Şanlıurfa’ya gitti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, Türk Hava Yolları yetkilileri ile Şanlıurfa’nın hava ulaşımına olan ihtiyacını masaya yatırdılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin; Şanlıurfa’nın nüfusu ve hızla gelişen ticaret hacmi nedeniyle havayolları ile ulaşıma büyük ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak, vatandaşların taleplerini dikkate alarak Şanlıurfa’ya gelen THY yetkililerine teşekkür etti.
THY’nin markası olan Anadolu Jet’in havayolları taşımacılığındaki önemine değinen THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş ise uçuş planlamalarını doluluk oranı ve gelen taleplere göre esnettiklerini, Şanlıurfa yerel yöneticilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dikkate alarak sefer sayılarını artırabileceklerini kaydetti.
Kaynak: www.sanliurfa.gov.tr
- Haberleri kaçırmamak için sayfamızı takip edin: www.facebook.com/turizmavrupa