Antakya Doğa Sanat ve Turizm Derneği (Antakya DOST) tarafından Samandağ sahilinde uçurtma şenliği düzenlendi.
Şenlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte rengârenk uçurtmaları uçurarak farklı ve keyifli bir gün geçirdi.
Şenlikle ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Samim Kayıkçı “ Antakya Doğa Sanat ve Turizm Derneği (Antakya DOST) olarak düzenlediğimiz etkinlikte geleceğimizin umudunu taşıyan ve ilimizin farklı ilçelerinden gelen çocuklarla birlikte bir taraftan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık diğer taraftan da doğal zenginliklerimiz ile ilgili farkındalık yaratmaya çalıştık.
Etkinliğimiz kapsamında yüzlerce çocukla Samandağ kumsalında buluştuk. Önce adımlarıyla kumsalı, sonra da uçurtmalarıyla gökyüzünü umuda boyayan çocuklarımız, Samandağ deniz kaplumbağalarını ve bu coğrafyaya kanat çırpan göçmen kuşları temsil eden pankartlarıyla günü anlamlandırdılar.
Antakya Doğa Sanat ve Turizm Derneği olarak hem ilimizin güzelliklerini tanıtmak ve korumak hem de geleceğimiz olan çocuklarımızın umudunu yarınlara sahip olduğumuz güzelliklerle taşımak adına etkinliklerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.
Kaynak: www.samandag.bel.tr
- Haberleri kaçırmamak için sayfamızı takip edin: www.facebook.com/turizmavrupa