Qatar Airways İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda dün (10 Aralık Salı günü) uçaktan inen bir yolcusuna özel sürpriz karşılama seremonisi düzenlendi. Havayolu şirketi İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na inen 1 milyonuncu yolcusunu ödüllendirdi.
Qatar Airways yolcusuna uçak bileti verdi
Doha’dan eşiyle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na seyahat eden İrem Şeker, uçaktan indiği sırada alkışlarla karşılandı. Havayolu şirketi ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan bir milyonuncu yolcu olduğu kendisine bildirildi. Evli çifte,İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda Qatar Airways Güney Doğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun tarafından Doha’ya gidiş-dönüş hediye biletleri teslim edildi. Uçaktaki diğer yolcular ise, geleneksel Türk lokumu ve ikramlar ile karşılandı.
İzmir uçuşları başladı
Havayolu şirketi’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet göstermesinin beşinci yılı kutlamaları kapsamında bir milyonuncu yolcusunu da ödüllendir.Uçak şirketi Türkiye pazarında İzmir uçuşlarının da ekleneceğini duyurdu.
(HS)
Haberleri kaçırmamak için sayfamızı takip edin: www.facebook.com/turizmavrupa