Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan turizm sektörünün uluslararası platformda en önemli fuarlarından olan ITB Berlin 7-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.
Türkiye’den ITB Berlin Fuar’ına hem kamu hem de özel sektörden yoğun katılım sağlanacak. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı fuara, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçe belediye başkanları ve turizm sektörü profesyonellerinden yoğun katılım olacak.
Fuara yoğun ilgi ve katılım sebebiyle Corendon Hava Yolları ve SunExpress fuar dönemi için Antalya’dan Berlin’e 189’ar kişilik dört uçak kaldıracak.
ITB Berlin’e bu yıl da 5 kıtadan ve 80’in üzerinde ülkeden katılım olacak. Ülkelerin tur operatörleri, konaklama işletmeleri, havayolu şirketleri, online rezervasyon portalları, turizm örgütleri, bakanlıklar, yerel yönetimleri fuarda yer alacak.
Tanıtım stratejisinde konsept değiştiren Türkiye destinasyon odaklı olarak Türkiye’nin tanıtımını sağlayacak. Dünyanın en önemli fuarlarından olan ITB’de turizm sektörünün profesyonellerine ve seyahat severlere, tatilcilere Türkiye’nin tarihi, doğal, kültürel turizm değerlerinin tanıtımı sağlanacak.
- Haberleri kaçırmamak için sayfamızı takip edin: www.facebook.com/turizmavrupa