Günlerdir bu haber konuşuluyor: Türkiye’den Münih’e uçan 25 yaşındaki bir kadın yolcunun bagajında 20 bin Euro’luk altın takı bulundu. Kadın altınları bir bebek bezine gizlemiş. Bagajı röntgen cihazından geçirilince hemen fark edilmiş tabi.
İlginizi çekebilir: Bileti ucuza getirmenin tek yöntemi bunlar
Fark edilmeyeceğini mi düşünüyorlar?
Kadın hakkında yasal işlem başlatıldı ve para cezası ödemek zorunda kalacak. Bazı yolcuları anlamak gerçekten de güç. Altınları bebek bezine gizleyince fark edilmeyeceğini mi düşünüyorlar acaba? (A)
YASAL UYARI
Haberlerimizi izinsiz kullananlara duyurudur: Turizmavrupa.net sitesinde yayınlanan haberleri bizden izin almadan kendi sitelerinde kullanan veya Youtube video kanallarında okuyanlar bir süredir kayıt altına alınıyor. İster yurtdışında olsun, ister Türkiye’de fark etmiyor. Yapılan suçtur. Bunun yasal takibi yapılacaktır. Emek hırsızlığına kesinlikle izin verilmeyecektir. Saygıyla duyurulur