Dün Turizmavrupa takipçilerine bu iki havayolundan hangisi ile uçmayı tercih edersiniz diye sormuş, seçenek olarak da Ajet ve Pegasus Havayollarını’nı sunmuştuk.
İlginizi çekebilir: Alman plakalı araç sahiplerine kötü haber: Eski araçlar her yıl TÜV’e girecek
“İkisi de yaramaz. Uçakların içini koyun gibi dolduruyorlar.”
Bir değerlendirme yapan takipçilerin neredeyse tamamı “Hiçbiri” cevabını vermiş. Bir takipçimiz: “İkisi de yaramaz. Uçakların içini koyun gibi dolduruyorlar. Bekle bekle. İnsan bunalıyor. Yok rötar, yok atar, en iyisi otobüs” demiş. Buna katılıyor musunuz? Bu iki havayoluyla hangi deneyimleri yaptınız? (A)
YASAL UYARI
Haberlerimizi izinsiz kullananlara duyurudur: Turizmavrupa.net sitesinde yayınlanan haberleri bizden izin almadan kendi sitelerinde kullanan veya Youtube video kanallarında okuyanlar bir süredir kayıt altına alınıyor. İster yurtdışında olsun, ister Türkiye’de fark etmiyor. Yapılan suçtur. Bunun yasal takibi yapılacaktır. Emek hırsızlığına kesinlikle izin verilmeyecektir. Saygıyla duyurulur